Strømpeforing foretaget af erfaren kloakmester

Har du brug for strømpeforing af rør i dit kloaksystem? Hos Hovborg Kloakservice er vi specialister i at foretage strømpeforing i forbindelse med kloakrenovering. Vi kan klare opgaven for dig, uanset om du holder til i Esbjerg, Grinsted, Vejen eller omegn.

Vi kan hjælpe dig med en strømpeforing, der giver dig anvendelige kloakrør igen. Vi fortager kloakrenoveringen, så du får det bedst mulige resultat, uden du behøver at skifte rørene ud. Når du vælger at få foretaget strømpeforing, kan du slippe for opgravning og udskiftning af rør. Det er derfor en yderst effektiv og god måde at få fornyet dine rør.

Hvad koster strømpeforing?

Når du skal have foretaget strømpeforing, er der flere ting, der påvirker prisen. Vi sørger dog selvfølgelig for, at du får en god​ pris. Derudover sørger vi for, at arbejdet bliver udført effektivt og med kvalitet i fokus. 

Noget, der kan påvirke prisen, er, om du skal have foretaget strømpeforing i rør i kloakker, eller det er det er rør i faldstammer. Derudover afhænger det selvfølgelig også af, hvor langt et rør, du skal have foretaget strømpeforing på og tykkelsen på røret.

Vil du høre mere om vores priser, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi kan klare kloakrenoveringen for dig

Når du skal have foretaget kloakrenovering med strømpeforing, er vi den helt rette løsning for dig. Dine rør vil være så gode som nye, og du slipper for at udskifte de gamle rør. Skal vi klare strømpeforingen for dig, kan du kontakte os på telefon
20 33 60 26​​ eller skrive til os på lynge@hks-aps.dk.​

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt