Muldvarpe- & mosegrisbekæmpelse

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for træfældning og beskæring af træer. Vi kan blandt andet tage os af al fældning og beskæring af buske med mere og har igennem årene udført opgaver for både private og erhverv samt offentlige institutioner i områderne omkring Kolding, Esbjerg og Varde.

Beskæring af træer af kompetente og dygtige gartnere

Vores professionelle gartnere har alle været på forskellige uddannelseskurser, hvor igennem de har erhvervet sig den nyeste viden om feltet. Vi har således den rigtige uddannelse, det korrekte udstyr samt den lovpligtige forsikring, der kræves ved professionel træfældning og beskæring af træer og buske.

Med os er du dermed garanteret beskæring og fældning af træer i høj klasse og kvalitet.

Vi vægter desuden vores kunders ønsker og behov utroligt højt, hvorfor vi både inden, under og efter processen sørger for at have en god dialog. Vores førsteprioritet og hovedfokus ligger således på service og kvalitet – uanset opgavetype

Spar penge og få styr på krat og buskads

Træbeskæring er omfattet af håndværkerfradraget, som blev genindført i den nye vækstplan, der gælder for hele 2013 og 2014. Der er derfor mange penge at spare, hvis du får os til at klare opgaven.

Uanset om du har brug for hjælp med træfældning eller beskæring, er det oftest en god ide at få en professionel til at tage sig af arbejdet. Vi har det rette mandskab samt maskinerne til at løse enhver opgave – selv de mest vanskelige træfældninger og beskæringer kan vi tage hånd om.

Hvad koster træfældning?

Kontakt os på telefon 20 33 60 26 allerede i dag for et uforpligtende tilbud, og hør mere om vores priser på træfældning og beskæring af træer.​

Vi har MX-7786-bevis fra Miljøministeriet.

Klik på billedet for at se det i stort format.​

Vil du være dine muldvarpe kvit, kan der med fordel anvendes muldvarpegift. Muldvarpegiften kan kun købes og bruges af erhvervsdrivende med et gyldigt MX-7786-bevis fra Miljøministeriet, og derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os, hvis du har problemer med muldvarpene.

Hos HKS har vi erfaring i håndtering af muldvarpegift og ved derfor, hvordan der bedst tages hånd om opgaven.

En dræbende gift

Giften er nærmere betegnet fosforbrinteudviklende pellets, som lægges ned i muldvarpens gange med et specialværktøj. I den fugtige jord udvikles fosforbrinten, som er en farlig gasart, der dræber muldvarpene hurtigt og effektivt.

I løbet af 24 timer er muldvarpene i det pågældende område dræbt. Giften kan kun anvendes med en jordtemperatur på minimum 5 grader.

Kontakt os på telefon 75 39 60 26 eller 20 33 60 26 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan komme problemet til livs.​

Priser: (​Priser er + moms og op til 1200 m2.​)

1 stk. standardbekæmpelse:​

850.- kr.​

2-3 besøg pr. gang:

700.- kr.

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt