Anlæg af have af professionel anlægsgartner

Har du brug for en, der kan stå for anlæg af have? Hos Hovborg Kloakservice kan vi hjælpe dig med anlægning af have. Vi har hjulpet flere kunder i Esbjerg, Grindsted, Vejen og omegn med nye haver. Vi kan derfor også hjælpe dig, når du vil have frisket haven op.

Når du vælger os til at stå for anlæg af din have, får du en yderst kompetent og erfaren anlægsgartner og brolægger. Vi har stået for have og anlæg ved mange forskellige kunder. Vi har derfor prøvet lidt af hvert og kan derfor også tilbyde vejledning og rådgivning i forbindelse med anlæg af have.

Hvad koster anlæg af have?

Når du skal have anlagt en ny have, er der flere ting, der påvirker prisen. Først og fremmest afhænger det selvfølgelig af, hvor stor en have du skal have anlagt. En anden ting, der påvirker prisen på anlægning af have, er, hvad du har i tankerne, der skal være i haven.

Skal du have lidt græs og et fliseområde, eller skal du have buske, bede, græs, stisystemer eller noget helt andet?​ Alt kan lade sig gøre, når du vælger os til at stå for anlæg af din have. Vi kan derfor i fællesskab finder frem til den helt rigtige løsning, når du skal have lavet have. Ønsker du et uforpligtende tilbud på anlæg af have, er det selvfølgelig også muligt.

Lad os stå for anlægning af din have

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med anlæg af have, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan være den helt rette løsning, når du vil have anlagt en flot have, der passer til de resterende omgivelser.

Kontakt os allerede i dag på vores e-mail lynge@hks-aps.dk eller ring til os på telefon 20 33 60 26​.​

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt