Haveservice der sikrer dig en flot have

Overvejer du at benytte dig af haveservice? Hos Hovborg Kloakservice kan vi tilbyde dig haveservice – både til private og erhverv. Vi hjælper kunder med deres haver i Esbjerg, Grindsted, Vejen og Omegn. Bor du i nærheden af disse byer, kan vi sagtens være behjælpelige med haveservice.

Selvom vores navn ikke ligefrem lægger op til det, så er vi faktisk specialister i haveservice. Vores dygtige anlægsgartner kan klare nærmest alt inde for havefeltet, der kræver grønne fingre. Vi kan derfor være den helt rigtige løsning, når du vil have en flot have uden at skulle få grønne fingre.

Hvad koster haveservice?

Når du skal have haveservice, er der flere ting, der påvirker prisen. Det afhænger selvfølgelig af, hvor stor en have du har, og hvad du har i haven, som skal holdes. Omfanget af haveopgaven har derfor en indflydelse på prisen. 

Der kan derfor være forskel på, om der er tale om en græsplæne, der skal vedligeholdes, eller der også er buske, træer, bede og lignende, der skal holdes.

​​

Når du vælger at benytte dig af os til at udføre haveservice for dig, er du sikker på, du får en fantastisk have, der altid står helt skarpt. Vi har en høj faglig stolthed, hvilket sikrer dig, at du får et rigtig flot resultat, når vi har givet din have en kærlig hånd.

Bestil haveservice allerede nu

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for haveservice, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan komme med vejledning om, hvad der er den bedste løsning for dig. Bestil haveservice ved at ringe på telefon 20 33 60 26,​ eller skriv en e-mail til lynge@hks-aps.dk.​

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt