Brolægning, flisebelægning og andet anlægsarbejde

Drømmer du om at få lagt en ny flisebelægning i haven, eller skal du have anlagt en ny indkørsel? Så står vores brolægger klar til at hjælpe dig.

Hos HKS tilbyder vi en bred vifte af løsninger inden for anlægsarbejde og belægningsarbejde til ganske fordelagtige priser, herunder flisebelægning for kunder i områderne i og omkring Esbjerg, Vejen, Grindsted, Kolding.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

 • Anlægsgartner til pleje og vedligeholdelse af grønne områder
 • Flisebelægning af terrasse, indkørsel, stier m.m.
 • Alt i sten, vand og granit
 • Salg af planter
 • Haveservice og hækklipning
 • Græssåning og topdressing af græsplæner
 • Jordarbejde
 • Etablering af legepladser og shelters
 • Muldvarpe- & mosegrisbekæmpelse
 • En sti af fliser og brosten som går igennem en have
 • Brolægning for private og erhverv.

Vi lægger flisebelægning for private, virksomheder og offentlige institutioner. Hvad enten du skal bruge en anlægsgartner eller en brolægger, så står vi klar til at hjælpe dig.

Flisebelægning i indkørsler, på terrasser og lignende

Vi udfører alle former for flisebelægning og brolægning i indkørsler og på terrasser samt opbygninger af støttemure og meget mere. Når du skal vælge belægning til haven, er der flere ting, der skal overvejes, inden du beslutter dig.

En flisebelægning kan bruges til forskellige formål, og der er utallige muligheder, men derved bliver det hurtigt uoverskueligt. Vi står dog klar til at hjælpe dig, så det bliver nemmere for dig. I samråd med vores brolægger finder vi en løsning, der passer til dine behov og ønsker, så du får det bedste belægningsarbejde og den fineste flisebelægning udført.​

Flisebelægning i Esbjerg udført af vores brolægger

Få din drømmehave med den rette brolægning

Som brolægger og anlægsgartner udfører vi for eksempel belægningsarbejde, træfældning, beplantning, flisebelægning, vedligeholdelse og meget mere.


Vi udformer og vedligeholder de grønne områder, så de passer til ethvert behov og ønske.


Din have kan derved få nyt liv – ikke kun med nye blomster eller nyt græs, men også med nye og flotte fliser, der passer til havens og husets stil. Den rette kombination af forskellige former for flisebelægning er med til at skabe en speciel oplevelse, og vores anlægsgartner kan hjælp dig med et design, som vil gøre din have helt speciel. 


Om det er i forbindelse med anlægning af have, offentlige parker eller lignende, så kontakt os for yderligere information omkring anlægs- og belægningsarbejde i for eksempel Esbjerg og Kolding.

Få rådgivning af en erfaren brolægger

Alle opgaver udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen med dig udarbejder vores brolægger en plejeplan, så du får præcis den løsning, som du ønsker. Er du i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, eller hvad der passer bedst til din stil, så benyt dig af vores vejledning. Vi tilbyder professionel rådgivning fra start til slut, herunder i forbindelse med belægningsarbejde og flisebelægning.


Kontakt vores brolægger og få et uforpligtende tilbud på din belægning

Kontakt os på telefon 20 33 60 26 for at lave en aftale eller for at høre mere om vores priser. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail lynge@hks-aps.dk eller benytte vores kontaktformular her på siden. Når vi kender til opgavens omfang, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt