Nedsivningsanlæg renser spildevand og sender det retur​

Et nedsivningsanlæg kaldes også for en faskine. Det går ud på at lede vandet ned i en tank, der er bygget til at kunne håndtere vand fra det antal personer, som huset er beregnet til. Over en kortere tidsperiode vil vandet blive renset og ledt tilbage til jorden som rent vand.


Eventuelle solide materialer vil blive tilbageholdt i dit nedsivningsanlæg og kan indsamles af din lokale kloakmester, hvis tanken bliver fuld. Mange steder i for eksempel Kolding, Varde og Esbjerg er det påkrævet at have et nedsivningsanlæg. En faskine kan også bruges til at lede regnvand væk fra tage og andre steder, hvor der ikke er et kloaksystem i nærheden.


Alle kan få et nedsivningsanlæg

En faskine kan etableres alle steder, men du kan ikke selv installere det. Desuden skal du søge kommunen om tilladelse til at benytte et nedsivningsanlæg. Der er forskellige krav, som skal overholdes, herunder hvor dybt et anlæg må og skal være, ligesom sivledningerne skal være korrekt dimensioneret til at klare det flow, som anlægget vil producere.

Hos Hovborg Kloakservice ApS kan vi hjælpe og vejlede dig igennem hele processen samt etablere dit nye faskineanlæg.

Nogle områder egner sig bedre til faskiner end andre

Nogle områder er bedre egnede til faskineanlæg end andre. Det er bedst, hvis der er en velsandet jord, eftersom det giver de mest optimale forhold for en faskine, men jord med mindre sandindhold kan også bruges. Det kræver blot lidt mere arbejde at få anlægget til at yde optimalt.


Hvad koster nedsivningsanlæg?

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 20 33 60 26 for yderligere information eller for en pris på dit nye anlæg.

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt