Imprægnering af fliser udføres

Hos HKS Anlægsgartner & Aut. Kloakmester i Hovborg udfører vi blandt andet imprægnering af fliser for kunder i hele Sydjylland og Nordsalling. Vi har mere end 30 års erfaring og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Sådan foregår imprægnering af fliser

Vi starter altid med at rense fliserne, inden de bliver imprægneret. Det gør vi for at skabe det pæneste og mest holdbare resultat. Når fliserne først er renset, behøver de kun at blive imprægneret en gang om året, og her kan du med fordel købe et abonnement, hvor vi kommer ud en gang om året og står for imprægnering af fliser.

Når vi udfører imprægnering af fliser, lægger vi en beskyttende hinde på fliserne, så de ikke tager imod snavs og andet, ligesom man gør på bilen, når man giver den voks. På den måde får du et flot og skinnende resultat, som holder i lang tid.

Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om vores arbejde med rensning eller imprægnering af fliser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 20 33 60 26 eller sende en besked til vores e-mail lynge@hks-aps.dk.

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt