​Støbning af fundament, sokler og gulve ved husbyggeri

Vi kan udføre alle former for støbeopgaver i forbindelse med nybyggeri og tilbyggeri af alle slags huse, udhuse og tilbygninger. Det kan være parcelhuse, garager, udestuer, fritidshuse og mindre tilbygninger, men en hel del af vores støbearbejde sker i forbindelse med sommerhuse. Vi udfører støbning af fundament, sokler og gulve i Esbjerg, Varde, Kolding og resten af Sydjylland.


Vi udfører støbearbejde ved nye og eksisterende huse

Vi kan varetage alle støbeopgaver, herunder støbning af fundament, sokkel og gulve. Vi kan endvidere støbe gulve i eksisterende huse, ligesom vi kan udføre forskellige former for reparation og vedligeholdelse af ældre sokler og gulve i eksisterende huse og bygninger af enhver slags.

Kloakarbejde i forbindelse med opbygning af fundament

Vi kan varetage kloakarbejde og belægningsarbejde i forbindelse med støbearbejde ved nye huse eller tilbygninger. Vi kan med andre ord etablere kloakrør og afløbsledninger, ligesom vi kan stå for belægning af indkørsel, parkering og terrasse.

​Vi er et kvalitetsbevidst anlægs- og kloakfirma, der har stor erfaring med støbning af gulv og andet støbearbejde, og hvis du skal bruge et professionelt entreprenørfirma til solid støbning af sokkel i dit hus eller din tilbygning, så kan du henvende dig til os for at få en konkurrencedygtig pris.


Kontakt os for støbning af fundament eller betongulv

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en drøftelse om et kommende byggeri, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på støbning af fundament eller andet støbearbejde. Du kan ringe til os på telefon 20 33 60 26, men du kan også skrive til os på e-mail lynge@hks-aps.dk.

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt