Entreprenør med kunden i centrum

Skal du bruge en dygtig og erfaren entreprenør? Så står vi klar til at hjælpe dig. Det kan for eksempel være, at du skal have gravet ud til en ny have, at du skal have støbt et fundament til et nyt hus, eller at du skal have lagt en ny belægning i din indkørsel. Hos HKS klarer vi selvfølgelig enhver opgave inden for entreprenørfaget.

Vi har mere end 30 års erfaring som entreprenør, og vi har igennem de sidste mange år udført professionelt entreprenørarbejde for en bred vifte af kunder i områderne omkring Grindsted, Vejen, Vejle, Fredericia og Esbjerg, der tæller alt fra private til erhverv og offentlige instanser.

Vi er blandt andet medlem af Dansk Byggeri, og vi sørger altid for, at din opgave bliver udført af dygtige, faglærte arbejdsfolk, der kan stå inde for den høje kvalitet, som vi bestræber os efter at levere til vores kunder.

Vores entreprenør klarer både simple og komplicerede opgaver

Som entreprenør udfører vi professionelt arbejde inden for både de simple og mere komplicerede entreprenøropgaver, og vi står også gerne klar til at hjælpe dig med lige netop din opgave.

Vi udfører blandt andet følgende inden for entreprenørarbejde:

Står lige netop din opgave ikke på listen, skal du endelig bare kontakte os for at høre, om vi kan være behjælpelige med at løse opgaven.

Entreprenørarbejde med fokus på kvalitet og grundighed

Som entreprenører lægger vi altid vægt på det kvalitetsmæssige i udførelsen af opgaverne, ligesom grundighed og effektivitet er to af vores vigtige nøgleord i vores entreprenørfirma.


På samme måde er kunderne de vigtigste personer i vores arbejde, da det først og fremmest gælder om at gøre kunderne tilfredse med det stykke arbejde, der bliver udført. Derfor sørger vi altid for at holde en tæt kontakt med kunderne gennem hele forløbet, så der ikke opstår misforståelser. Vores kunders tilfredshed betyder alt for os, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med.

Hvad koster en entreprenør?

Vores priser på en entreprenør varierer meget alt afhængigt af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er. Uanset hvad dit behov er for at kontakte en entreprenør, så garanterer vi dig for, at du altid får en konkurrencedygtig pris, hvis du vælger os.


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du kunne tænke dig en konkret pris på lige netop dit entreprenørarbejde, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores entreprenør, så vi kan komme ud til en uforpligtende besigtigelse og kigge på opgaven. På baggrund af denne besigtigelse kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. 


Står du og mangler en professionel og effektiv entreprenør, så kontakt vores entreprenørfirma for at aftale nærmere. Du kan enten ringe til os på telefon
20 33 60 26, eller du kan skrive til vores e-mail lynge@hks-aps.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så ringer vi dig op hurtigst muligt. 


Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt