Entreprenør med kunden i centrum

Vi har mange års erfaring som entreprenør og har udført entreprenørarbejde for en bred vifte af kunder omkring Grindsted, Vejen, Vejle, Fredericia og Esbjerg, der tæller alt fra private til erhverv og offentlige instanser.

Som entreprenør udfører vi professionelt arbejde inden for både de simple og mere komplicerede entreprenøropgaver.

Af entreprenørarbejde udfører vi blandt andet:

Entreprenørarbejde med fokus på kvalitet og grundighed

Som entreprenører lægger vi altid vægt på det kvalitetsmæssige i udførslen af opgaverne, ligesom grundighed og effektivitet er to af vores vigtige nøgleord i entreprenørarbejdet.

På samme måde er kunderne de vigtigste personer i vores arbejde, hvorfor vi altid sørger for at holde en tæt kontakt gennem hele forløbet. Vores kunders tilfredshed betyder alt for os, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med.

Hvad koster en entreprenør?

Vi er et kvalitetsbevidst entreprenørfirma med stor erfaring. Så hvis du mangler en professionel entreprenør til at udføre et effektivt og grundigt arbejde til konkurrencedygtig pris, så kontakt Hovborg Kloakservice på telefon 20 33 60 26 og indhent et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.​

​​

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt