Tlf.: 75 39 60 26

​Rensning af fliser udføres med stor grundighed

Hos HSK Anlægsgartner & Aut. Kloakmester udfører vi blandt andet professionel rensning af fliser. Vi har kunder i hele Sydjylland og Nordsalling og er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig.

Vi er en velrenommeret virksomhed med mere end 30 års erfaring som anlægsgartner og autoriseret kloakmester. Firmaet ejes af Lynge Madsen, som også selv kommer ud og foretager rensning af fliser hos vores kunder.

Til vores arbejde anvender vi en fliseafrenser, der kører hen over fliserne. Derudover fjerner vi også både alger, mug og græs imellem stenene, så fliserne bliver som nye igen. Vi går meget grundigt til værks, så dine fliser er helt rene, når vi er færdige.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser

Har du en konkret opgave, som du gerne vil have os ud og kigge på, eller ønsker du at høre mere om vores arbejdsområder, er du velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 75 39 60 26, men du er også velkommen til at sende os en e-mail på lynge@hks-aps.dk.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på rensning af fliser, og vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaven, hvis du ønsker dette.​

​Rensning af træterrasse.

KONTAKT HKS

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtend tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI ER MEDLEM AF

                    Hovborg Kloakservice ApS       /       Baldersbækvej 13, 6682 Hovborg       /       Tlf.: 75 39 60 26       /        CVR: 13676798

Lynge Madsen i Hovborg, DK på Houzz