Kloakmester udfører autoriseret kloakservice med mange års erfaring

Skal du have udført autoriseret kloakarbejde på din grund? Så er du kommet til det rette sted. HKS er nemlig et autoriseret kloakfirma med mere end 30 års erfaring inden for branchen, og vi står klar til at hjælpe dig med professionel kloakservice til konkurrencedygtige priser.

Vores kloakmester udfører kloakservice og kloakering af afløbsinstallationer i blandt andet Esbjerg, Varde, Vejen, Grindsted, Kolding og omegn. Vores kloakfirma som altid står klar til at hjælpe med kloakservice uanset opgavens størrelse.

Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri, og så har vi også en række dygtige anlægsgartnere og entreprenører ansat i virksomheden, så du kan få en totalløsning på din opgave.

Kloakservice og TV-inspektion udføres af dygtig kloakmester

Hos HSK anvender vi TV-inspektionsudstyr i afløbsinstallationer, når der skal udføres en TV-inspektion af din kloak.

Hvis der er mistanke om revner eller brud i rør eller ledninger, kan man ved en TV-inspektion hurtigt sikre sig et overblik over den aktuelle tilstand i kloaksystemet. Har du spørgsmål, eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

Har du behov for almindelig kloakservice eller kloakrensning, er vi også altid klar til at hjælpe dig. Vi kan også hjælpe med strømpeforing og meget andet kloakarbejde.

Effektive og holdbare kloakløsninger​

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi effektive og holdbare løsninger på et hvilket som helst kloakproblem.

Derfor strækker vi os altid gerne ekstra langt for vores kunder, ligesom fleksibilitet er et nøgleord hos os. Vi indordner os efter dig og overholder naturligvis den aftalte tidsramme. Dette gælder naturligvis, hvad enten det er kloakservice eller andet kloakarbejde, der skal udføres.

Vi sørger også gerne for tilladelsen fra kommunen.

Ring til os på telefon 20 33 60 26 eller skriv til vores e-mail lynge@hks-aps.dk.

Som kloakmester udfører vi blandt andet:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din kloakopgave

Har du et problem med din kloak, som vi skal komme og kigge på? Så skal du bare ringe til os på telefon 20 33 60 26 eller skrive til vores e-mail lynge@hks-aps.dk allerede i dag. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på denne side, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Beskriv problemet for os, så aftaler vi en tid, hvor vi kan komme ud forbi adressen til en uforpligtende besigtigelse, så vi kan få en ide om opgavens størrelse og kompleksitet. På baggrund heraf udarbejdet vi et uforpligtende tilbud, så du har en konkret pris at træffe din beslutning ud fra.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores kloakservice, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vores kloakmester kan gøre for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Kloakservice udføres for kunde i Esbjerg

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt