Kloakmester udfører autoriseret kloakservice

​Vores kloakmester udfører kloakarbejde og kloakering af afløbsinstallationer i Esbjerg, Varde, Vejen, Grindsted, Kolding og omegn. Vores kloakfirma som altid står klar til at hjælpe med kloakservice uanset opgavens størrelse.

Kloakservice og TV-inspektion fra dygtig kloakmester

Hos Hovborg Kloakservice ApS anvender vi TV-inspektionsudstyr i afløbsinstallationer, når der skal udføres en TV-inspektion.

Hvis der er mistanke om revner eller brud i rør eller ledninger, kan man ved en TV-inspektion hurtigt sikre sig et overblik over den aktuelle tilstand i kloaksystemet. Har du spørgsmål, eller ønsker yderligere information - er du velkommen til at kontakte os. Har du behov for almindelig kloakservice, er vi også altid klar til at hjælpe dig.​​

Effektive og holdbare kloakløsninger

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi effektive og holdbare løsninger på et hvilket som helst kloakproblem.

Derfor strækker vi os altid gerne ekstra langt for vores kunder, ligesom fleksibilitet er et nøgleord hos os. Vi indordner os efter dig og overholder naturligvis den aftalte tidsramme. Hvad enten det er kloakservice eller andet kloakarbejde, der skal udføres.

Vi sørger også gerne for tilladelsen fra kommunen.

Ring til os på telefon 75 39 60 26​ eller skriv til e-mail ​lynge@hks-aps.dk.

Som kloakmester udfører vi blandt andet:

Kloakservice udføres for kunde i Esbjerg

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål til priser, opgaver eller brug for et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt